Γράφει η Μητρόπολη Σύρου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β´ περέστη στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, που διοργάνωσε η Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου στο Πνευματικό Κέντρο της Άνω Μέρας, στη Μύκονο.

Η Αδελφότητα τίμησε δύο Ευεργέτες της Μυκόνου, τον Επιχειρηματία κ, Γεώργιο Δακτυλίδη, με δαπάνες του οποίου ανεγείρεται, επί οικοπέδου το οποίο έχει παραχωρήσει ή η Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής, το νέο Γυμνάσιο της Άνω Μέρας, για τους 200 μαθητές της περιοχής, οι οποίοι αναγκάζονται, μέχρι σήμερα, να μεταβαίνουν καθημερινά στο Γυμνάσιο της Χώρας, και τον Ξενοδόχο κ. Κυριάκο Καλαμαρά, για τη μεγάλη προσφορά του στην Άνω Μέρα και την Μύκονο.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το παραδοσιακό Συγκρότημα «Μαντώ», με παραδοσιακούς χορούς τους οποίους παρουσίασαν παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β´ ευχαρίστησε για τους φιλόφρονες προς αυτόν λόγους του και συνεχάρη για το έργο του τον Πρόεδρο της Αδελφότητας κ. Αντ. Κουνάνη και ιδιαίτερα τους δύο τιμηθέντες Ευεργέτες της Μυκόνου, για την προσφορά τους προς τη Μύκονο και τους Μυκονίους.
Ο Σύρου Δωρόθεος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Μύκονο


Ο Σύρου Δωρόθεος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Μύκονο

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.