Αναφέρει η Μητρόπολη:

Την 18η Επιστημονική Ημερίδα Μεταβολισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «ΕΡΜΗΣ» στην Ερμούπολη, από το Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων, με θεματολογία «ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ-ΝΕΩΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ», χαιρέτησε χθες ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία διακεκριμένων Επιστημόνων- Ιατρών στην Ερμούπολη και τους παρεκάλεσε να μην προσπαθούν μόνο να ιατρεύουν τα σωματικά νοσήματα των ανθρώπων, αλλά ταυτόχρονα να προσπαθούν να προσεγγίζουν και ψυχικά τους ασθενείς, δίνοντάς τους δύναμη και υπομονή, έχοντες πάντοτε δι` ελπίδος ότι η πίστη είναι αυτή που προσφέρει το σθένος για την επιτέλεση του καθήκοντος.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο ιστορικό Νοσοκομείο της Σύρου, τους Νοσοκομειακούς, αλλά και τους ιδιωτεύοντες ιατρούς, τους οποίους, όπως χαρακτηριστικά είπε, η τοπική κοινωνία ευγνωμονεί για τα όσα με πολλή αγάπη, ενίοτε δε και αφιλοκερδώς, της προσφέρουν.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη σε νηπιαγωγείο, παιδικό σταθμό και οίκο προστασίας γήρατος

Περατωθείσης της συσκἐψεως στο «ΝΕΩΡΙΟ», ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επεσκέφθη διαδοχικά το Νηπιαγωγείο & Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας και τον Οίκο Προστασίας Γήρατος στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Ταλάντων, συνομίλησε με τα παιδιά και τους γέροντες και το προσωπικό των δύο Ιδρυμάτων, τους οποίους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και ενίσχυσε στην προσπάθειά τους να διακονήσουν τις δύο πλέον ευαίσθητες ηλικίες, τα παιδια και τους γέροντες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.