Όπως μας ενημερώνει η Μητρόπολη Σύρου

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας, στη Χώρα της Άνδρου, ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ και ευχήθηκε στους εκκλησιασθέντες.
Στη συνέχεια, μετέβη σε Λογιστικό Γραφείο ευεργέτη της Ιεράς Μητροπόλεως, στο οποίο και τέλεσε τα Εγκαίνια και ευχαρίστησε και επήνεσε τον ιδιοκτήτη του για τη δρατηριότητά του.

Μετά ταύτα, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Άνδρου και Δημοτικούς Συμβούλους επεσκεθη το Εμπειρίκειο Γηροκομείο, όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα, συνεχάρη το Διευθυντή και τους εργαζομένους και ευχήθηκε στους τροφίμους του, μετά των οποίων και συνέφαγε.

Η Εκδήλωση επελέγη με τα Μυκονιάτικα Κάλαντα.

Ο Σύρου Δωρόθεος ιερούργησε και τέλεσε ακολουθίες στη Χώρα της Άνδρου Ο Σύρου Δωρόθεος ιερούργησε και τέλεσε ακολουθίες στη Χώρα της Άνδρου Ο Σύρου Δωρόθεος ιερούργησε και τέλεσε ακολουθίες στη Χώρα της Άνδρου Ο Σύρου Δωρόθεος ιερούργησε και τέλεσε ακολουθίες στη Χώρα της Άνδρου Ο Σύρου Δωρόθεος ιερούργησε και τέλεσε ακολουθίες στη Χώρα της Άνδρου Ο Σύρου Δωρόθεος ιερούργησε και τέλεσε ακολουθίες στη Χώρα της Άνδρου Ο Σύρου Δωρόθεος ιερούργησε και τέλεσε ακολουθίες στη Χώρα της Άνδρου Ο Σύρου Δωρόθεος ιερούργησε και τέλεσε ακολουθίες στη Χώρα της Άνδρου Ο Σύρου Δωρόθεος ιερούργησε και τέλεσε ακολουθίες στη Χώρα της Άνδρου Ο Σύρου Δωρόθεος ιερούργησε και τέλεσε ακολουθίες στη Χώρα της Άνδρου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.