Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη Σύρου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, προσκεκλημένος του Προέδρου και των Μελών του ΔΣ της Ένωσης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων, παρέστη και ευλόγησε την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνελεύσεως της , στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σύρου -Ερμούπολης, παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Συρίγου, του Γενικού Επιθεωρητού του ΛΣ , Υποναυάρχου κ. Χ. Αϊβαλιώτη, του Διοικητού της 6ης Περιφέρειας ΛΣ , του Λιμενάρχη Σύρου κ. Βαμβακούση, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σύρου κ. Δ. Κοσμά, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γ. Ρούσου, του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων κ. Βουτσίνου, του Προέδρου του Εργοστασιακού Σωματείου του ΝΕΩΡΙΟΥ κ. Χατζαντώνη, των Προέδρων των Συνδικαλιστικών Σωματείων της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων.

Ο Λιμενάρχης Σύρου κ. Βαμβακούσης τίμησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ με την πλακέτα της Ομοσπονδίας, ενώ τιμήθηκε και ο Λιμενάρχης Μυκόνου για τη διάσωση του πληρώματος Τουρκικού πλοίου, που είχε προσαράξει στο νησί.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για τη μεγάλη εθνική και κοινωνική προσφορά τους, αναφέρθηκε στις πολυεύθυνες δραστηριότητες του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναυάρχου κ. Στ. Ράπτη ΛΣ και ευχαρίστησε για τις διευκολύνσεις που παρέχει το Λιμενικό Σώμα στις ποιμαντικές μετακινήσεις του σε μικρά και απομακρυσμένα νησιά, στα πλαίσια των περιπολιών του.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες της Συνελεύσεως και υπογράμμισε τη συνεχή στήριξη της Εκκλησίας στις κατά νήσους Λιμενικές Αρχές.

Ο Σύρου Δωρόθεος ευλόγησε τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων

Ο Σύρου Δωρόθεος ευλόγησε τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων

Ο Σύρου Δωρόθεος ευλόγησε τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.