Αναφέρει η Μητρόπολη:

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συμμετέσχε σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προσωρινού Προεδρείου του Σωματείου των Εργαζομένων του “ΝΕΩΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ”, στην οποία έλαβαν μέρος και ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεώργιος Μαραγκός, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. και τα μέλη του προσωρινού Προεδρείου του Σωματείου των Εργαζομένων στο “ΝΕΩΡΙΟ ΣΥΡΟΥ”.

Θέμα της συσκέψεως ήταν η υπογραφή κοινού κειμένου, απευθυνομένου προς τους αρμόδιους Υπουργούς, για την όσο το δυνατόν ταχύτερη προώθηση των διαδικασιών πωλήσεως του “ΝΕΩΡΙΟΥ”, προκειμένου να περιέλθει σε νέα ιδιοκτησία, συνεχίζοντας τη λειτουργία του ως ναυπηγοεπισκευαστικής μονάδας, η αναστολή της οποίας σήμερα έχει προκαλέσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα στο νησί.

Κατά τη διάρκεια της συσκέψεως αντηλλάγησαν ενδιαφέρουσες απόψεις, με μοναδικό κοινό στόχο τη γρήγορη επαναλειτουργία του Ναυπηγείου και της προσφοράς του προς την οικονομία της Σύρου, υπό νέο ιδιοκτήτη και νέες προϋποθέσεις και προοπτικές.

Σημαντικό το να περιέλθει σε νέα ιδιοκτησία, συνεχίζοντας τη λειτουργία του ως ναυπηγοεπισκευαστικής μονάδας, η αναστολή της οποίας σήμερα έχει προκαλέσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα στο νησί.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.