Τον Αγιασμό των εγκαινίων των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων του Γυμναστηρίου «ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ» στη Λαμία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως της Ιδιοκτήτριας κ. Αναστασίας Λάππα, Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών ευχήθηκε πατρικώς στην κ. Λάππα, στις καθηγήτριες και σε όλα τα παιδιά να έχουν πάντοτε ζωντάνια και αγάπη σε αυτό που κάνουν και να το αποδίδουν με την κίνηση, ενώ ευχαρίστησε για την τιμητική πρόσκληση.

Στην τελετή των εγκαινίων μεταξύ των προσκεκλημένων παραβρέθηκαν: ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής κ. Γεώργιος Βαϊόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοί, μέλη του επιμελητηριακού και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του τόπου.

Η κ. Αναστασία Λάππα μετά τον Αγιασμό των Εγκαινίων του νέου γυμναστηριακού πολυχώρου στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο υπογραμμίζοντας:

«Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος «Εν Κινήσει» Λαμίας ευχαριστεί θερμά το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. κ. Συμεών για τη μέγιστη τιμή να ευλογήσει την έναρξη της λειτουργίας των νέων αθλητικών μας εγκαταστάσεων τελώντας τον Αγιασμό στη τελετή των εγκαινίων».

Με σεβασμό και βαθιά εκτίμηση

Νατάσσα Λάππα Πάσπάλη

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.