ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΘΥΑΤΕΙΡΩΝ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθούν στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας τα χρήματα που συγκέντρωσε η «Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας – Σύλλογος Θυάτειρα» από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 3 Σεπτεμβρίου 2021.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος μετά το πέρας της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 τα χρήματα θα παραδοθούν σε ειδικό ταμείο των πληγέντων οικογενειών της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Αθήνα 23/11/2021

Εκ’ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Θυάτειρα, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 6:00μμ συνήλθε έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία ενέκρινε ομοφώνως και παμψηφεί τον Απολογισμό του 2020 κατόπιν της θετικής έκθεσης του Οικονομικού και Διαχειριστικού ελέγχου των Ορκωτών Λογιστών της Εταιρείας ΣΟΛ Crowe για το έτος 2020, όπως και για την εκδήλωση που έλαβε χώρα την 3η Σεπτεμβρίου 2021 στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Στο πόρισμα των Ορκωτών Λογιστών της ΣΟΛ Crowe δεν υπήρχε καμία παρατήρηση και δε διαπιστώθηκε καμία Οικονομική και Διαχειριστική παρατυπία.

Ο Σύλλογος επίσης εψήφισε ότι τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν τα χρήματα της παραπάνω εκδήλωσης στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας, και συγκεκριμένα σε ειδικό ταμείο των πληγέντων οικογενειών από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια, της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν συντόμως.

Εκ’ του Διοικητικού Συμβουλίου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.