Ο κεντρικός Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων του Νομού Θεσσαλονίκης «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ» πραγματοποίησε σήμερα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, την βράβευση προς τις υπερπολύτεκνες οικογένειες, προς τους πολύτεκνους αριστούχους μαθητές Γυμνασίου Λυκείου και προς τους Χορηγούς του Συλλόγου.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το απολυτίκιο του Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια με το τραγούδι «Μακεδονία Ξακουστή» από τις χορωδίες, Χριστιανική Ελπίς και Χριστιανική Φοιτητική Δράση.

Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτησαν ο εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης αρχιμ. Μιχαήλ Σαντοριναίος, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, η εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ακολούθησαν οι Βραβεύσεις 17 υπερπολύτεκνων οικογενειών και στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου κ. Ερωτόκριτου Θεοτοκάτου, ο οποίος ευχαρίστησε αρχικά τον Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος πάντοτε συμπαρίσταται στον Σύλλογο και στην πολύτεκνη οικογένεια και έπειτα αναφέρθηκε στην αγάπη και την προσφορά των χορηγών του συλλόγου αλλά και για την σημασία της πολύτεκνης οικογένειας.

Ο ιερομόναχος Τιμόθεος Βατοπαιδινός εκπροσωπώντας τον Γέροντα Εφραίμ μετέφερε τις πατρικές ευχές και την αγάπη του Γέροντα.

Ακολούθησε η βράβευση περίπου 1200 μαθητών.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Δημοσιογράφος κ. Χρήστος Δόκαλης.

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

ope

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.