Το εσπέρας της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εγκάρδια καλή και δημιουργική χρονιά, και συνεχάρη τον πρόεδροκαι τα μέλη του συλλόγου για τη με κάθε τρόπο στήριξη των λειτουργιών και αναγκών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, σημειώνοντας ότι η τοπική κοινωνία αγκαλιάζει τις προσπάθειές τους, οι οποίες αποδίδουν καρπούς.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος ευχαρίτησε θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, όλους τους παρευρεθέντες εκπροσώπους της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των λοιπών τοπικών φορέων, τους χορηγούς και τους απλούς πολίτες που από το υστέρημά τους συμμετέχουν ενεργά στην ενίσχυση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, υπογραμμίζοντας ότι αυτό αποτελεί κοινή υπόθεση όλων μας.

Στη συνέχεια ο Γραμματέας του συλλόγου κ. Χαράλαμπος Κανάκης προέβη σε αναλυτικό απολογισμό του έργου του συλλόγου κατά το περασμένο έτος, στην παράδοση του υπόλοιπου εξοπλισμού για τη λειτουργία της ενδοσκοπικής μονάδος και άλλων ειδών, και στις διάφορες παρεμβάσεις του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκαν πάντοτε σε συνεργασία και τη σύμφωνη γνώμη των θεσμοθετημένων οργάνων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ιωάννης Γουλιδάκης, ο οποίος εξήρε το έργο του συλλόγου, ενώ ευχαριστήρια πλακέτα για την άψογη συνεργασία απένειμε ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου, δια του Προέδρου του κ. Α. Μαμαντόπουλου, στον πρώην Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Αρακαδάκη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο νέος Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Εμμανουήλ Καλλιονάκης, η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, η Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» κ. Μαρία Σακκαδάκη-Μπαχλιτζανάκη, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου κ.κ. Αντ. Πετράς, Αργ. Πανταζής, Θ. Χηνόπουλος, Ελ. Βλάσση και πολλοί φίλοι του Νοσοκομείου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.