Στην κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, στον Πολυχώρο «Ελαία Κατάκαρπος», του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αρετσούς, παρέστη σήμερα ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Ιουστίνου.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καλαφάτης, επισήμανε: «Η ενότητα του λαού μας είναι και το μεγάλο διακύβευμα. Οι Έλληνες όποτε ήμασταν ενωμένοι κάναμε κατορθωτό αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο, στο διάβα της ιστορίας. Αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή, είναι να διαμορφώσουμε όλοι μαζί μία κοινωνία αγάπης, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ενότητας.

Η κοινωνία μας, επί πολλά χρόνια, δοκιμάστηκε σε πολλά επίπεδα. Θεωρώ ότι αυτό μας έχει σφυρηλατήσει, μας έχει διδάξει όλους, για να μπορέσουμε να βλέπουμε με πιο καθαρό μάτι και περισσότερη αγάπη, την επόμενη μέρα.

Όποιος ασχολείται με τα κοινά και δεν αγαπά από την καρδιά του τον συνάνθρωπό του, δεν μπορεί να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Αυτό το διαχρονικό χριστιανικό μήνυμα, που είναι και ο πυρήνας της Ορθόδοξης πίστης μας, πρέπει να αποτελεί μια σταθερά για όλους όσοι ασχολούνται με τα κοινά. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, υγεία, πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, για τον σεπτό και μεστό λόγο σας». ​

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.