Από την πρώτη μέρα το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στην εκκλησία των Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους Αναργύρους.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Ακινδύνων του Δήμου Αγίων Αναργύρων, έως τις 15 Οκτωβρίου, τίθεται σε προσκύνηση τεμάχιο Τιμίου Ξύλου το οποίο προέρχεται από την Ιερά Μονή Ξηροποτάμου Αγίου Όρους.

Πλήθη λαού προσέρχονται καθημερινά στην Εκκλησία των Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους Αναργύρους όπου ο π Αντώνιος Μαλούφ τους Σταυρώνει με τον θαυματουργό Σταυρό.

Δεκάδες είναι οι μαρτυρίες για θαύματα όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα.

Ζευγάρι που πήγε χθες 3 Οκτωβρίου μίλησε και ομολογησε πως όταν ο Σταυρός τους ακούμπησε στο κεφάλι ένιωθαν πως έκαιγε.

Το ίδιο σημείωσε και ο Ανέστης Πάλλης που ήρθε από το Διακοφτό για να προσκυνήσει και τόνισε πως το Ιερό Κειμήλιο έκαιγε όταν το ένιωσε πάνω του.

Δείτε βίντεο από το σταύρωμα.

Σταύρωμα από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Μαλούφ με τον Θαυματουργό Τίμιο Σταύρο Αγίου Όρους, κατά την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, από τις 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Θαυματουργός Τίμιος Σταύρος φιλοξενείται στον Ιερό Ναό Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους Αναργύρους, από το Άγιον Όρος. Ο Θαυματουργός Τίμιος Σταύρος θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Αγίων Ακινδύνων μέχρι 15 Οκτωβρίου 2020.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.