Στο πλαίσιο της ποιμαντικής του φροντίδας για τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως Φθιώτιδος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών ανηφόρισε και στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Τραγάνας, η οποία στέκει ως αετοφωλιά πάνω στο βουνό της Τραγάνας και ευλογεί όλη την Λοκρίδα και όλο τον Μαλιακό κόλπο.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε με αισθήματα υιικού σεβασμού και βαθυτάτης αγάπης, ο Καθηγούμενος της Μονής Αρχιμ. π. Εφραίμ Τράνακας και τον καλωσόρισε για ακόμη μία φορά στο Μοναστήρι, ενώ τον ευχαρίστησε για την ευλογία της παρουσίας του και για την πατρική του στήριξη, την οποία ο Ποιμενάρχης μας επιδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών στο Αρχονταρίκι της Μονής ευλόγησε την Βασιλόπιτα και ευχήθηκε στον Άγιο Καθηγούμενο π. Εφραίμ, η νέα χρονιά να του φέρει δύναμη και υγεία για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο, το οποίο επιτελεί στην Μονή και με ζωντάνια και ακμαιότητα να συνεχίζει να διακονεί το θέλημα του Θεού και τους πιστούς προσκυνητές και τα πνευματικά του παιδιά με αγάπη και αρχοντιά.

Για αρκετή ώρα ο Σεβασμιώτατος είχε μία ευχάριστη και ουσιαστική επικοινωνία με τον Άγιο Καθηγούμενο, ευλόγησε τα εκτελούμενα έργα της Μονής και ατένισε την ανεπανάληπτη θέα από το μπαλκόνι της Μονής, η οποία διηγείται τα μεγαλεία του Θεού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.