Την Έκθεση φωτογραφίας «ANTITHESIS», η οποία φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στο Μουσείο σύγχρονης Ιστορίας στη Λαμία, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

Τον Σεβασμιώτατο στην πρωτότυπη αυτή Έκθεση ξενάγησε ο ίδιος ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος και ευχαρίστησε και όπως εδήλωσε, επισκέφθηκε σήμερα την Έκθεση, διότι δεν ήταν δυνατό να παραστεί στα επίσημα εγκαίνια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 Νοεμβρίου καθότι ευρισκόταν στην γενέτειρά του Καστοριά για την Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη.

Πρόκειται για 50 έργα του γνωστού παγκοσμίου φήμης digital artist, Uğur Gallenkuş, τα οποία και εκτίθενται πρώτη φορά στην Ελλάδα και τα οποία παρουσιάζουν δύο κόσμους ταυτόσημους, αλλά παράλληλα τόσο εκ διαμέτρου αντίθετους. Κάθε φωτογραφία απηχεί και μια συγκλονιστική ιστορία.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους συντελεστές της Εκθέσεως τον κ. Δήμαρχο Λαμιέων και το TEDxLamia για την πραγματοποίηση της Έκθεσης, η οποία όπως ετόνισε: «δίνει στον κάθε επισκέπτη μέσα από τις αντιθετικές τους εικόνες, το μήνυμα της ειρήνης και της ισότητας στον κόσμο, ένα μήνυμα τόσο επιτακτικό και αναγκαίο στην εποχή μας».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.