Ι.Μ. ΝΙΚΑΙΑΣ: Με πολλή χαρα υποδεχθήκαν στο ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ τον Σεβασμιώτατο ποιμεναρχη μας,μητροπολίτη Νικαιας και Κορυδαλλου κ.Αλέξιο ο οποιος ιερούργησε, ευλόγησε και χειροθέτησε αναγνώστη τον εκλεκτό συνεργάτη του ναού κ.Ιωάννη Φλεγκα,ο οποιος με ιερό ζήλο και αγάπη πολλή διακονει το ιερό αναλογιο σε οποιαδήποτε περίσταση κι αν του ζητηθεί από το ναό μας.

Ο Χριστός να τον ευλογεί και να τον χαίρεται η σύζυγος του Γεωργία και όλοι μας,καθότι κ η εκκλησία είναι η δεύτερη οικογένεια όλων!

Παρών και ο Πάτερ Νικόλαος Κρασσάς που εδώ και δυο χρόνια εχει άναλάβει με υπεράνω ζήλο την πλήρη λειτουργία και θέματα που αφορούν το ποίμνιο και το ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.
Ο Πατήρ Νικόλαος Κρασσάς ύπερετούσε προς δόξα ΘΕΟΥ στο ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ -ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ στην Νεάπολη -Νίκαιας και εχει πραγματοποιήσει μεγάλο ποιμενικό άγώνα στους κατοίκους της περιοχής.

Το εργο του το εχει άναλάβει τώρα ενας άξιος και αυτός ιερέας ο Πατήρ Ηρακλής …που θα σηκώσει σαν το μυθικό Ηρακλή την ολοκλήρωση του ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ κ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ.

Ελπίζουμε με την ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ οι δυο αυτοί ιερείς να συνεχίζουν το έργο τους …προς ΔΟΞΑ ΚΥΡΙΟΥ κ ΣΩΤΗΡΑ μας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.