Μητρόπολη Σύρου.

Προσκεκλημένος του Διοικητή του Βαρδάκειου και Πρώιου Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, κ. Μιχ. Ζουλουφού, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη το μεσημέρι στα εγκαίνια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΕΘ) του Ιδρύματος, με την παρουσία του Επισκόπου των ΡΚαθολικών Σύρου Σεβ. Πέτρου Στεφάνου, της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κας Χριστιάννας Καλογήρου, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικολ. Λειβαδάρα, του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Νικ. Παπαευσταθίου, του Προέδρου της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και νήσων κ. Χρήστου Ροϊλού, του Διοικητή, του Διευθυντή και όλων των Ιατρών, Νοσηλευτών και Διοικητικών Υπαλλήλων του Νοσοκομείου, της τέως Διοικήτριας κας Μαργαρίτας Μποτραντά και όλων των τοπικών Μέσων Ηλεκτρονικής και Έντυπης Ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια των Εγκαινίων της ΜΕΘ, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος, ο οποίος πρόσφατα είχε προσφέρει για την αποδοτικώτερη λειτουργία της 6 σετ επιτοίχιας αναρρόφησης, ανέγνωσε ειδική ευχή.

Μετά την Εκδήλωση, κα Χριστιάννα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄, τον Σεβ. κ. Πέτρο Στεφάνου και τον Αντιπεριφερειάρχη, επεσκέφθη το Ναυπηγείο του Νεωρίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.