Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , προσκεκλημένος του Προέδρου του «Ιδρύματος Κυδωνιέως» κ. Νικ. Σιγάλα, παρέστη απόψε στα Εγκαίνια της Έκθεσης «ΠΛΟΕΣ 25», με έργα του Γιάννη Τσαρούχη, παρουσία του Εξοχωτάτου Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου και της ομοζύγου του, της Βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κας Αικατ. Μονογυιού, του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδ. Σουσούδη, του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Άνδρου, του διατελέσαντος Υπουργού κ. Ιω. Παλαιοκρασσά, του Συλλέκτη κ. Τσίτουρα, του Ηγουμένου και Πατέρων της Μονής Αγίου Παντελεήμονος και πλήθους φιλότεχνων Ανδρίων και παραθεριστών.

Ο Εξοχώτατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, στην προσλαλιά του ανέφερε τον χαρακτηρισμό του Ελύτη για τον Γιάννη Τσαρούχη, ως «κλασικού επαναστάτη», και με τη διακρίνουσα αυτόν ευφράδεια εξήγησε γιατί ο Τσαρούχης είναι ταυτόχρονα και κλασικός και επαναστάτης.

Ακολούθως, η υπεύθυνος των Εκθέσεων «ΠΛΟΕΣ», Καθηγήτρια Παναπιστημίου κα Αθ. Σχοινά, ξενάγησε τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους προσκεκλημένους στους χώρους της Εκθέσεως.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , μετά την ξενάγηση, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Ιδρύματος «Κυδωνιέως» κ. Σιγάλα για την προσφορά του στην Τέχνη και τον πολιτισμό και τη διοργάνωση της εμβληματικής πλέον για την Άνδρο ετήσιας Εκθέσεως «ΠΛΟΕΣ».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.