Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ περιήλθε τα Καταστήματα του Γαυρίου και του Μπατσίου Άνδρου και ευχήθηκε στους Καταστηματάρχες-Η βροχόπτωση τον εμπόδισε να περιέλθει και τα Καταστήματα της Χώρας.

Σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, τηρώντας προσεκτικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, περιήλθε τα Καταστήματα στις αγορές του Γαυρίου και του Μπατσίου, νήσου Άνδρου, ευχήθηκε στους Επιχειρηματίες, Καταστηματάρχες, Εργαζομένους και πολίτες για το νέο έτος, διένειμε δώρα και ευλογίες, γενόμενος από όλους δεκτός με πηγαίες εκδηλώσεις σεβασμού και αγάπης, εξέφρασε τη λύπη του διότι η βροχόπτωση τον εμπόδισε να πράξει το ίδιο και την αγορά της Χώρας, και ευχήθηκε σε όλους καλό, ασφαλές, ειρηνικό, αποδοτικό και δημιουργικό το νέο έτος.

Πριν την αναχώρησή του από την Άνδρο συναντήθηκε με τους ιερείς των ενοριών της περιοχής Χώρας, στους οποίους ευχήθηκε για το νέο έτος και τους ενημέρωσε για τις ενέργειες του Αρχιεπισκόπου και της Ιεράς Συνόδου για τον εφημεριακό κλήρο. Ο Σεβασμιώτατος επιστρέφει αύριο στην Ερμούπολη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.