Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ στην τελετή Παράδοσης του Ξενοδοχείου "Ξενία Κύθνου" και των εγκαταστάσεων χρήσης των ιαματικών πηγών "Άγιοι Ανάργυροι" και "Κάκαβος" στην πλειοδοτήσασα Εταιρία "Xenia Kythnos".

Στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου “Ξενία Κύθνου”, στην περιοχή των Λουτρών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελετή παράδοσης του Ξενοδοχείου “Ξενία Κύθνου” και των εγκαταστάσεων χρήσης των ιαματικών πηγών “Άγιοι Ανάργυροι” και “Κάκαβος”στην πλειοδοτήσασα Εταιρία “Xenia Kythnos” , με την παρουσία των Υπουργών Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Ανἀπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, της Υφυπουργού Τουρισμού κας Σοφίας Ζαχαράκη, Ανώτερων Υπηρεσιακών Παραγόντων, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου και του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, του Επάρχου Κέας-Κύθνου κ. Ιω. Ευαγγέλου, του Δημάρχου Κύθνου κ. Σταμ. Γαρδέρη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ Γεώργιου Λαρεντζάκη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Αντ. Κοκκιασμένου, Κώστα Φιλιππαίου, Μιχ.Ζαμπέτα και Δημ.Κοτούλια, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χώρας κ. Κωνστ. Βενέτη, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Κύθνου Πρωτοπρ. Νικολάου Δανιήλ, του Πρόεδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας κ. Ιακ. Μποφίλιου και πολλών Κυθνίων.
Κατά την Εκδήλωση, ομίλησαν ο επενδυτής κ. Avraham Ravid, ο οποίος ανεφέρθη στις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής και της Κύθνου ευρύτερα, και οι παριστάμενοι Υπουργοί, οι οποίοι υπογράμμισαν τις νέες δυνατότητες, που ανοίγονται για την Κύθνο, και ο Δήμαρχος Κύθνου κ. Γαρδέρης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του διαγωνισμού και τη σημερινή ολοκλήρωση των διαδικασιών αξιοποίησης των περίφημων ιαματικών Λουτρών της Κύθνου.
Στο χαιρετισμό του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη τον Δήμαρχο Κύθνου και όλους όσοι συνετέλεσαν στην αίσια έκβαση του εγχειρήματος, ευχήθηκε να γίνουν ως τάχιστα τα εγκαίνια της νέας Μονάδος, ανεφέρθη ιδιαιτέρως στον προοδοιπορήσαντα Υπουργό κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, επί της θητείας του οποίου ξεκίνησαν οι διαδικασίες, ευχαρίστησε τους παρισταμένους Υπουργούς και δι’ αυτών την Κυβέρνηση για τις πρόσφατες αποφάσεις της σχετικά με τη ρύθμιση των Εφημεριακών θέσεων, αλλά και για τη στήριξη που προσφέρουν στο Ναυπηγείο του “ΝΕΩΡΙΟΥ” της Σύρου και την επενδύτρια Εταιρεία “ΟΝΕΧ” και ευχήθηκε να έχουν θετικά αποτελέσματα και άλλες ανάλογες προσπάθειες στην Ερμούπολη, όπως αυτή της αξιοποίησης του Ξενοδοχείου “Κυκλαδικό” στην Πλατεία της Ερμούπολης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.