Η ενσκήψασα πανδημία σε συνδυασμό με τα αναγκαία μέτρα προστασίας, κυρίως από όσους ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, ανάγκασαν το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων να ματαιώσει για φέτος τον εορτασμό του Προστάτη τους Αγίου Δημητρίου και να καλέσουν στα Γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ να ευχηθεί και προσευχηθεί γι’ αυτούς.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ανταποκριθείς στη σχετική πρόσκληση του Προέδρου του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Ιω. Χαρίτου μετέβη το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων, όπου με την παρουσία εκπροσώπου του Επισκόπου των Καθολικών της Σύρου και του Προέδρου του κ. Μ. Βουτσίνου, ενώπιον της Εικόνος του Αγίου Δημητρίου, ανέπεμψε δέηση υπέρ υγείας και ενισχύσεως των μελών του Σωματείου, τα οποία διαβεβαίωσε ότι ευρίσκονται πάντα στη σκέψη και την προσευχή του.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Ιωάννης Χαρίτος ευχαρίστησε με θερμούς λόγους τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ για τη στήριξη που προσφέρει στο Σωματείο και τα Μέλη του, τα οποία βρίσκουν πάντα ανοιχτή την πόρτα της Μητρόπολης και της καρδιάς του!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.