Έλαβα το από 9-7-2020 ηλεκτρονικό μήνυμά σου και σε ευχαριστώ θερμά, αλλά και σε συγχαίρω δια το ιδιαίτερον ενδιαφέρον σου δια την ιστορική Μονή Παναγίας Σκαφιδιάς της Μητροπόλεώς μας.

Εις απάντησι αυτού σου γνωρίζω τα εξής:

1. Όσα ο ανώνυμος αρθρογράφος έγραψε στο feceBook δια την μελετωμένην μεταβολήν της Ιεράς Μονής Σκαφιδιάς σε δομή συγκεντρώσεως Μουσουλμάνων προσφύγων και μεταναστών, είναι αποκύημα της νοσηράς φαντασίας του η εσκεμμένως συκοφαντήσεως της Ιεράς ημών Μητροπόλεως και της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

2. Όσα γράφει δια την εκλεκτήν πράγματι Ηγουμένη και τις αδελφές της Μονής είναι αλήθεια.Ότι και με την ιδική μου προσωπική και ουσιαστική μου στήριξι προσπαθούν να κρατήσουν την Μονήν σε πλήρη πνευματική λειτουργία και κοινωνική προσφορά είναι όντως αληθή.

3. Εγώ προτείνω να φροντίσης και εσύ και όσοι αγαπούν τα Μοναστήρια μας και την Ορθόδοξη Εκκλησία να ανεύρετε 3-4 η και περισσότερα κορίτσια να έλθουν να γίνουν Μοναχές – Αδελφές της Μονής να στηρίξουν την Ηγουμένην και την Αδελφότητα, όταν μάλιστα πολλοί γονείς σήμερα παραπονούνται ότι τα κορίτσια τους μεγαλώνουν και μένουν ανύπαντρα.

Λοιπόν με χαρά αναμένω την ανταπόκρισί σου.Όχι μόνον να μας δίνετε συνταγές , αλλά και φάρμακα .

Με θερμές πατρικές ευχές

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Κοινοποίησις

Ὁσιωτάτην Μοναχήν Μακαρία, Καθηγουμένην τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Παναγιάς Σκαφιδιᾶς – Σκαφιδιά , μετ’ἀντιγράφου τῆς ἄνω ἐπιστολῆς .

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.