Στις γεμάτες νεανικό παλμό και παιδική αθωότητα εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου στις ενορίες των ακριτικών νησιών της Σάμου της Ικαρίας και των Φούρνων, συμμετείχαν πολλά παιδιά των κατηχητικών μας όπου παρουσιάστηκαν επίκαιρα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, θεατρικά δρώμενα μαζί με την ευχή και την προσευχή όλων, τα φετινά Χριστούγεννα να μοσχοβολήσουν από χαρά , πίστη , ελπίδα, αγάπη και κυρίως ειρήνη. Να ζήσουμε Χριστούγεννα με τον Χριστό στις Καρδίες μας.

Οπως αναφέρει ανακοίνωη της Μητρόπολης: «Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στη πόλη της Σάμου ξεχωριστή επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που για πρώτη φορά παρουσίασε η νεοϊδρυθείσα παιδική και νεανική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως μας «ΕυΩΔΗα ».

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στην Πόλη του Καρλοβάσου τα παιδιά μας με τις αγγελικές φωνές τους και το θεατρικό έργο από τον Παπαδιαμάντη η «Σταχομαζόχτρα» έδωσαν μηνύματα.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας και στις δύο εόρτιες εκδηλώσεις, που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους , απηύθυνε λόγους πατρικούς στα παιδιά και στους γονείς τους και εξέφρασε με ένθερμα λόγια τον δικό του έπαινο προς τα παιδιά μας που στη ζωή της τοπικής μας εκκλησίας αποτελούν κεφάλαιο για το μέλλον των ακριτικών μας νησιών , τους Ιερείς , τους χοράρχες , τους κατηχητές και τους εθελοντές .

Σε όλους διενεμήθησαν αναμνηστικές ευλογίες».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.