Την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος δέχθηκε στο Επισκοπείο την επίσκεψη της κ. Φαλής Βογιατζάκη, Προέδρου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή και του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ρεθύμνου, και της συνεργάτιδός της κ. Αναστασίας Πλατυρράχου, Διευθύντριας του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ρεθύμνου, με τις οποίες είχε εγκάρδια συζήτηση για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και οι επισκέπτριες συμφώνησαν για από κοινού δράσεις, ειδικότερα μάλιστα στο πλαίσιο των προγραμματιζομένων εορτασμών του 2024 για τα 200 έτη από το μαρτύριο των Αγίων Τεσσάρων Ρεθυμνίων Νεομαρτύρων, και για την συνέχιση της καλής συνεργασίας για το καλό του τόπου και τη μαρτυρία της παράδοσης και του πολιτισμού μας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Παπαλεβυζάκης, ο οποίος στη συνέχεια ξενάγησε τις δύο επισκέπτριες στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας της Μητροπόλεώς μας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», στο οποίο η κ. Φαλή Βογιατζάκη είχε δωρίσει κατά το παρελθόν μέρος της βιβλιοθήκης του αειμνήστου πατρός της, ευπατρίδη Ρεθυμνίου Γεωργίου Βογιατζάκη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.