Μια απίστευτη ιστορία ενός απατεώνα αποκαλύφθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Σύμφωνα με κατηγορητήριο ο ψευτογιατρός βρήκε καταφύγιο σε Ιερά Μονή του Αγίου Όρους.

Οταν η καριέρα του ως αρχιπράκτορα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών έληξε άδοξα και φορτώθηκε ένα δικαστήριο με βαρύ κατηγορητήριο, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και 30.000 ευρώ εγγύηση, ο Νικόλαος Κοντοστάθης πήγε στο Αγιον Ορος να ηρεμήσει.

Εκεί, σε ένα απομονωμένο κελί στον Αθω και αφού μιλούσε για ώρες με μοναχούς και επισκέπτες, άρχισε να σκέφτεται τον επόμενο χαρακτήρα που θα ενσάρκωνε.

Κι έτσι ξεκίνησε να γράφει ένα ακόμη αλλόκοτο σενάριο που σύντομα θα σκηνοθετούσε. Διαπίστωσε ότι υπάρχει κενό στο εμπόριο ελπίδας σε ανθρώπους δύστυχους, χτυπημένους από ανίατες ασθένειες και γι’ αυτό αποφάσισε να αλλάξει πεδίο δράσης.

Από Αμερικανός πράκτορας μεταμορφώθηκε σε ογκολόγο γιατρό που σπούδασε στις ΗΠΑ, όμως αυτή τη φορά ο Νικόλαος Κοντοστάθης δεν έπαιζε με εκατομμύρια, αλλά με ανθρώπινες ζωές.

Και τα παραμύθια του δεν είχαν μόνο οικονομικές ζημίες, αλλά και θανάτους ανθρώπων. Ανάμεσά τους και δύο παιδιών ηλικίας 14 και 16 ετών. Το όριο είχε ήδη ξεπεραστεί…

Ο Κοντοστάθης έγινε «Dr. Kontos», ερευνητής του μεγαλύτερου ιατρικού ινστιτούτου της Ελβετίας, ανιψιός του εφοπλιστή Νιάρχου με σύζυγο Ελληνοαμερικανίδα γιατρό αιματολόγο της οικογένειας Λιβανού.

Ο «απατεώνας με τα χίλια πρόσωπα» δήλωνε μόνιμος κάτοικος Αμερικής.

Χωρίς ΑΦΜ στην Ελλάδα, με βαθιές ρίζες στην Εκκλησία, στα μοναστήρια και πρόσβαση σε όλα τα ιατρικά κέντρα του κόσμου.

Προμηθεύτηκε δύο κινητά τηλέφωνα όπου στο ένα εμφανιζόταν ως γιατρός, στο δεύτερο ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ διέθετε και έναν ελβετικό αριθμό που τον έδινε όταν τα πράγματα δυσκόλευαν για να πείσει για το ψεύτικο προφίλ του.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.