Βασικό «στέκι» του ψευτογιατρού στο Άγιο Όρος ήταν η υπό κατάληψη Μονή Εσφιγμένου, που ελέγχεται από Ζηλωτές, φανατικούς Ταλιμπάν της Ανατολικής Εκκλησίας, οι οποίοι καταφέρονται κατά του Πατριαρχείου, κατά της Αρχιεπισκοπής της Ελλάδος αλλά και κατά της ίδιας της Ελληνικής Πολιτείας.

Ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι προκάλεσε τον θάνατο σε συνανθρώπους του βαριά ασθενείς πουλώντας ψεύτικες ελπίδες προμηθευόταν τα σκευάσματά του από τη Μονή Εσφιγμένου (πιθανώς και από τις άλλες δύο).

Μόνο που η ιστορία με τους ψευτοεσφιγμενίτες όμως δεν αρχίζει εδώ και δυστυχώς υπάρχει διαχρονική ανοχή των κυβερνήσεων στο όλο ζήτημα.

Διαβάστε παλαιότερη συνέντευξη στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE:

Μας παρακολουθούν μέσα στο Άγιο Όρος-Συνέντευξη βόμβα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE το

Μια κυριολεκτικά συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος, στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και στον Ανδρέα Μ. Καραγιάννη.

Στην καθηλωτική συνέντευξη αναφέρθηκε εκτενώε και στο μείζον ζήτημα της παράνομης καταλήψεως της Ιεράς Μονής αποκαλύπτοντας συνταρακτικές λεπτομέρειες από την καθημερινότητα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γέροντα Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους για την συνέντευξη στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε τη συνέχεια στο άρθρο Μας παρακολουθούν μέσα στο Άγιο Όρος-Συνέντευξη βόμβα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE του Καθηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου, Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίου

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.