«Στέλνω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους εκείνους στην Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο που γιορτάζουν το Πάσχα κατά την Ορθόδοξη παράδοση.

Για τους Χριστιανούς το Πάσχα είναι η στιγμή να γιορτάσουν τα πιο σημαντικά λόγια της Χριστιανικής πίστης – Χριστός Ανέστη!

Οι απανταχού Χριστιανοί μπορούν να αντλήσουν δύναμη και πίστη από αυτά τα λόγια.

Είναι ένα μήνυμα ελπίδας – και νίκης – ακόμη και εναντίον του ίδιου του θανάτου.

Ως Πρωθυπουργός, είμαι τόσο ευγνώμων στους Ορθόδοξους Χριστιανούς της Αυστραλίας και στις εκκλησίες για να την κατανόηση, την ενότητα και την εμπιστοσύνη που επιδείξατε κατά το περασμένο έτος.

Ήταν μια εποχή που λάβαμε υπόψη αυτό το αρχαίο ρητό «να επιλέξουμε τη ζωή» – για να προστατεύσουμε, να εκτιμήσουμε και να προσέξουμε την οικογένεια, τους φίλους, τους γείτονες, την κοινότητα και τη χώρα μας, καθώς όλοι αντιμετωπίσαμε μια πανδημία που εμφανίζεται μια φορά σε έναν αιώνα.

Λόγω αυτών των έκτακτων μέτρων, πραγματοποιήσαμε μεγάλη πρόοδο για να ξεπεράσουμε ένα ιό που έφερε δυσκολίες, θλίψη και απώλεια σε τόσους πολλούς. Συνεχίζουμε να ακολουθούμε αυτήν την πορεία και σήμερα έχουμε εμπιστοσύνη σε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο.

Το Ευαγγέλιο μας λέει ότι μετά την ανάστασή του, ο Ιησούς χαιρέτησε τους πιστούς του με τα λόγια «Ειρήνη υμίν». Αυτή η όμορφη ευλογία, μπροστά στον φόβο και την αβεβαιότητα, αντικατοπτρίζεται σε κάθε πίστη σε όλο τον κόσμο.

Οπότε, αυτό το Πάσχα λέω “Ειρήνη υμίν”, καθώς στοχαζόμαστε και αντλούμε δύναμη από τη Χριστιανική μας πίστη, και προσβλέπουμε με μια ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον μας.

Προσεύχομαι για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς παντού να έχετε ένα ασφαλές, ευτυχισμένο και Θείο Πάσχα.

Ο Θεός να μας ευλογεί».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.