Η τοπική εκκλησία σε μια λαμπρή εκδήλωση, παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία, ετοιμάζεται πυρετωδώς να ενθρονίσει το νέο της πνευματικό ηγέτη.

Ημέρα ιστορική για την εκκλησία της Κρήτης, το επόμενο Σάββατο 5 Φεβρουαρίου με την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγένιου.

Η τοπική εκκλησία σε μια λαμπρή εκδήλωση, παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία ετοιμάζεται πυρετωδώς να ενθρονίσει το νέο της πνευματικό ηγέτη και οι παρουσίες θα είναι πολλές.

Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, που δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη σημαντική στιγμή. Όπως μαθαίνει το Cretalive ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλησε να είναι παρών στην αλλαγή σελίδας στην τοπική εκκλησία, για πολλούς λόγους.

Για το Ν. Ανδρουλάκη, η Κρήτη πάντα είναι μια ξεχωριστή περιφέρεια, με τον κόσμο της, τη δυναμική της και βέβαια γενέθλια γη για τον ίδιο, με ιδιαίτερη βαρύτητα για τη δημοκρατική παράταξη. Κάθε τι που γίνεται εδώ αποτελεί σημείο αναφοράς αλλά και συμβολισμού και για την υπόλοιπη χώρα.

Πολύ δε περισσότερο, που όπως και στη δική του εκλογή, η επιλογή του Ευγένιου για την ηγεσία της τοπικής εκκλησίας, νοηματοδοτεί τη καινούργια εποχή, τις φρέσκες ιδέες, την ανάγκη με νέα πρόσωπα να απαντήσει στις ανάγκες της κοινωνίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.