Ι.Μ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΝΝΟΥ

Το Αρκαλοχώρι επισκέφθηκε το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου 2022 ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τυγχάνει να κατάγεται από το λεγόμενο παλιό Αρκαλοχώρι.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τον υποδέχτηκε στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο της Μητροπόλεως όπου και συνομίλησαν για το θέμα του σεισμού αλλά και για ευρύτερα θέματα που αφορούν το Αρκαλοχώρι.

Ο κ. Ανδρουλάκης παράλληλα ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Σεβασμιώτατο για την παραχώρηση της αίθουσας όπου έγινε η συνάντηση με στελέχη της περιοχής. Τον Πρόεδρο συνόδευαν μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Δήμαρχος Μίνωα πεδιάδος κ. Μανόλης Φραγκάκης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας, ο Δήμαρχος Αρχανών- Αστερουσίων κ. Μανόλης Κοκοσάλης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο πρόεδρος ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης, αντιδημάρχοι από τον Δήμο Μίνωα πεδιάδος, Ηρακλείου, Αρχανών και εκπρόσωποι φορέων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.