Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, ευγενώς προσκληθείς, παραβρέθηκε σε μια σπουδαία εκδήλωση υψηλού συμβολισμού που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 στην ιστορική αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα.

Εμπνευστής της εκδήλωσης αυτής με τίτλο “Σαρακοστή στην Πόλη” ήταν ο Άρχων Μαΐστορας της ΜτΧΕ Γρηγόρης Νταραβάνογλου και συμμετείχαν καταξιωμένοι μουσικοί.

Την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ενώ τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών καθώς και σύλλογοι των εν Αθήναις Κωνσταντινοπολιτων. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν Τρικάλων Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στο σύντομο του χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική αυτή πρόσκληση, επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον κ. Υφυπουργό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.