Τον ευρισκόμενο στην ιερά νήσο Τήνο για τα εγκαίνια της Έκθεσης " Allyson Glenn Passages" Πρέσβυ του Καναδά κ. Μάρκ Άλλεν δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα τελετών του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄.

Ο Εξοχώτατος κ. Πρέσβυς ενδιαφέρθηκε ιδιαιτέρως για το ιστορικό της Ευρέσεως της Αγίας Εικόνος και τη σύνδεσή της με τη νεοελληνική ιστορία καθώς και για το φιλανθρωπικό έργο το οποίο επιτελείται γενικά από την Εκκλησία και ειδικώτερα από την Ιερά Μητρόπολη και πόθεν αυτό αρύεται .

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Πρέσβυ για το ιστορικό της ευρέσεως και το ρόλο της Αγίας Εικόνος στην ιστορία του νέου Ελληνισμού και του εξήγησε ότι το επιτελούμενο από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας και την Ιερά Μητρόπολη Σύρου στηρίζεται στον οβολό των απλών ανθρώπων και στην προσφορά όσων αγαπούν την Εκκλησία και εμπιστεύονται το έργο της.

Ο Πρέσβυς του Καναδά κ. Μάρκ Άλλεν προσέφερε στο Σεβασμιωτάτο κ. Δωρόθεο Β΄ Τόμο της Καναδικής Πρεσβείας και ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄του αντιπροσέφερε αντίγραφο της ιεράς Εικόνος της Μεγαλόχαρης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.