Με την ευκαιρία της μνήμης των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, πανηγυρίζουν την Κυριακή 01/11 οι Ιεροί Ναοί Αγίων Αναργύρων Καραβά, Αγίων Αναργύρων Καλλιπόλεως και Αγίων Αναργύρων Τζανείου Νοσοκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Καραβά , το Σάββατο 31/10 στις 18:30 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στη συνέχεια, θα ψαλεί Ιερά Παράκληση και θα ακολουθήσει η τέλεση ιεράς αγρυπνίας.

Την Κυριακή 01/11, ανήμερα της εορτής, το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία .Στις 18:00 θα ψαλούν μεθέορτος εσπερινός και Ιερά Παράκληση. Στο Ναό τίθενται σε προσκύνηση ιερά λείψανα των Αγίων Αναργύρων.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Καλλιπόλεως, ο πανηγυρικός εσπερινός θα ψαλεί το Σάββατο 31/10 στις 18:30.Την Κυριακή 01/11 το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ ο οποίος θα τελέσει εις διάκονον χειροτονία. Στις 17:30 θα ψαλούν ο εσπερινός και η Παράκληση.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στο Τζάνειο Νοσοκομείο, το Σάββατο 31/10 στις 18:30 θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός.

Την Κυριακή 01/11 το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στις 12:00 θα ψαλεί η Ιερά Παράκληση των Αγίων. Στις 17:30 θα ψαλούν ο μεθέορτος εσπερινός και η Παράκληση των Αγίων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.