Επίσκεψη στο Ειδικό Εκπαιδευτικό Επαγγελματικό Εργαστήρι Κατάτρισης (ΕΕΕΕΚ) Λαμίας, το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του 9ου Γυμνασίου στην οδό Τανάγρας, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών στο πλαίσιο των ποιμαντικών επισκέψεών του στη Φθιώτιδα, αλλά και με αφορμή την Τρίτη ημέρα γνωριμίας που διοργάνωσε το Εργαστήριο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ΑμεΑ.

Τον Ποιμενάρχη μας υποδέχτηκαν: η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένη Μπενιάτα, η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ κ. Αγγελική Κάπου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Παναγιώτης Αγγελάκης.

Ο Σεβασμιώτατος χαιρέτησε ένα προς ένα τα παιδιά, παρακολούθησε μέρος των μαθημάτων τους και μετά την ζεστή Καλημέρα που τους απηύθυνε έδωσε τις πατρικές του ευχές προτρέποντάς τα να είναι αγαπημένα και ενωμένα, να δημιουργούν όμορφα πράγματα και να χαίρονται την επικοινωνία και την παρέα.

« Αγαπητά μου παιδιά, καθένας από εμάς είναι ανεπανάληπτος. Μην το ξεχάστε ποτέ αυτό. Πρέπει να μάθουμε να αγαπούμε την μοναδικότητά μας και να συνεργαζόμαστε με τους άλλους για να είμαστε ευτυχισμένοι».

Ευχαρίστησε την Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ κ. Αγγελική Κάππου για την ευγενή πρόσκλησή της και ευχήθηκε στους Εκπαιδευτικούς καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο τους.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους εγκάρδια, καλά Χριστούγεννα και μαζί με την πατρική του ευχή και ευλογία, τους διένειμε το ημερολόγιο τσέπης της Ιεράς Μητροπόλεως για το Νέο Έτος, ένα εικονάκι του Οσίου Συμεών και πολλά γλυκίσματα.

Τα παιδιά προσέφεραν με πολύ αγάπη στον Σεβασμιώτατο, ένα όμορφο Ημερολόγιο για το Νέο ΄Ετος 2020, τα οποία κατασκεύασαν μόνα τους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.