Με χαρά και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι μαθητές, οι διδάσκαλοι και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Β΄ Νηπιαγωγείου Νεαπόλεως τον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο, την Δευτέρα 13 Μαρτίου, στο σχολείο τους.

Ο Μητροπολίτης Πέτρας κ. Γεράσιμος, τέλεσε τον αγιασμό και εγκαινίασε τον χώρο όπου τοποθετήθηκαν τα παιχνίδια εξωτερικού χώρου, τα οποία ευγενώς προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη στα παιδιά της.

Οι μικροί μαθητές προσέφεραν στον Μητροπολίτη ζωγραφιές και συνομίλησαν αρκετή ώρα μαζί του, ενώ οι διδάσκαλοι και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εξέφρασαν ευγνωμοσύνη προς τον Επίσκοπό τους και την Τοπική μας Εκκλησία, η οποία, όπως ανέφεραν, συμπαρίσταται στο εκπαιδευτικό έργο και προσεύχεται πάντοτε υπέρ της πνευματικής προόδου της νεότητος.

Ο Σεβασμιώτατος, με την σειρά του, εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται ανάμεσα στα πνευματικά του παιδιά, των οποίων η χαρά είναι διαζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, αφού απέκτησαν τα παιχνίδια που επιθυμούσαν, ώστε να περνούν τις ώρες των διαλειμμάτων τους ευχάριστα.

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.