Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος επισκέφθηκε σήμερα, 26 Μαΐου 2022, τη Στρατιωτική Ακαδημία Βελιγραδίου. Τα μέλη της του επεφύλαξαν πανηγυρική υποδοχή στο Παρεκκλήσι της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, ενώ στη συνέχεια τον ξενάγησαν στην αίθουσα με τα τιμητικά εκθέματα μνημειακής αξίας. Έπειτα, του απένειμαν τιμητική πλακέτα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Ο Μακαριώτατος έδωσε διάλεξη την οποία παρακολούθησαν ο Αντιστράτηγος Αναπληρωτής Καθηγητής Δρ. Goran Radovanovic, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Άμυνας, ο Συνταγματάρχης Αναπληρωτής Καθηγητής Δρ. Srdjan Blagojevic (Σέρντζαν Μπλαγκόγιεβιτς), Αρχηγός της Στρατιωτικής Ακαδημίας, Δόκιμοι της Στρατιωτικής Ακαδημίας, Δόκιμοι της Στρατιωτικής Ιατρικής Ακαδημίας και φοιτητές της Μέσης Επαγγελματικής Στρατιωτικής Σχολής καθώς και υπάλληλοι της Στρατιωτικής Ακαδημίας.

Μετά τη διάλεξη, ο αρχηγός της Στρατιωτικής Ακαδημίας, συνταγματάρχης Srdjan Blagojevic, επέδωσε στον Μακαριώτατο την Πλακέτα της Στρατιωτικής Ακαδημίας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την επίσκεψη. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Άμυνας, Αντιστράτηγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Δρ. Γκόραν Ραντοβάνοβιτς, παρέδωσε, επίσης, ένα δώρο στην Αυτού Αγιότητα, όπως μετέδωσε το TV Hram.

ope

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.