Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος κάλεσε τους βουλευτές της Κρατικής Δούμας να μην επιτρέψουν την εξαγωγή των υπηρεσιών της παρένθετης μητρότητας εκτός Ρωσίας.

«Είμαι πεπεισμένος ότι το καθήκον της Σωτηρίας των ανθρώπων δεν αντιστοιχεί σε αυτές τις υπηρεσίες. Δεδομένου ότι η παρένθετη μητρότητα δεν είναι ευλογημένη από την Εκκλησία, είναι ακόμα πιο ανήθικη η εξαγωγή της. Είναι ανήθικο να πουλάμε στο εξωτερικό τέτοιες υπηρεσίες όταν βλέπουμε τη μείωση του πληθυσμού της χώρας μας. Προτρέπω την Κρατική Δούμα να θέσει όρια στη χρήση αυτών των υπηρεσιών για τους αλλοδαπούς» τόνισε ο Πατριάρχης Μόσχας.

Ακόμα σημείωσε ότι πρόκειται για καταστροφή της οικογενειακής ενότητας και είναι μια μορφή εκμετάλλευσης των γυναικών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των ζητημάτων παρένθετης μητρότητας εκπονήθηκε από μια ομάδα βουλευτών της Κρατικής Δούμας. Το έργο προβλέπει να δοθεί το δικαίωμα «χρήσης τεχνολογιών παρένθετης παιδείας» μόνο σε πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας που βρίσκονται σε γάμο και όχι άνω των 55 ετών.

ope

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.