Χρόνια πολλά σε όλους για την ένδοξη εορτή της Μεταμορφώσεως η οποία αποτελεί προοίμιο της Βασιλείας των Ουρανών.

Ιδιαίτερα χαιρετίζω τις αδελφές και τους αδελφούς μας που ασθενούν λόγω της πανδημίας και τα πνευματικά μας παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας γενικότερα. Μη φοβάστε, μην παραπαίετε, εμπιστευτείτε τον Θεό και ζητήστε Του βοήθεια.

Επιπλέον ευλογώ όλους τους Ιερείς και τους Εφημέριους των Εκκλησιών και των Μοναστηριών και τους παροτρύνω μετά από κάθε μεγάλη εορτή και μετά από κάθε Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία να αποτίουν φόρο τιμής στους ασθενείς και να προσεύχονται στον Κύριο και στην Υπεραγία Θεοτόκο για τις ανήμπορες ψυχές των ανθρώπων.

Θα ήθελα ακόμα να απευθυνθώ στους πιστούς, σε αυτό το πιστό έθνος της Γεωργίας και να σας πω να λέτε την προσευχή σας καθημερινά με όλη σας την καρδιά σε δόξα του Κυρίου.

Γενικά, όλες οι δοκιμασίες συμβαίνουν για την πνευματική μας μεταμόρφωση και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο θάνατος δεν τελειώνει την ανθρώπινη ζωή και η Μεταμόρφωση είναι η επιβεβαίωση αυτού του μυστηρίου. Γι ‘αυτό, σήμερα, πρέπει να αναφέρουμε τους αγαπημένους μας, που είναι ήδη αιώνιοι. Ο Θεός να μας ελεήσει όλους και να λάμψει με τη χάρη του βαπτίσματος του Θαβώρ.

Ο Θεός να ευλογεί και να δυναμώνει καθέναν από εσάς και όλη τη Γεωργία, Αμήν!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.