Τις πατρικές ευχές του Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄, για τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021, πήραν σήμερα οι εκπαιδευτικοί των ελληνικών σχολείων του Τοσίτσαιου και του Αβερώφειου, με την επίσκεψή τους στην Πατριαρχική Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, παρουσία της Αναπληρώτριας Συντονίστριας Εκπαίδευσης κας Σωτηρίας Μπέτα.

Όλοι οι διδάσκοντες στα ελληνικά σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας, με την Διευθύντρια του Τοσίτσαιου κα. Κασανδρή Τσίτσου και την Διευθύντρια του Αβερώφειου κα. Δέσποινα Κοβατζή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Μοναστήρι και αμέσως μετά να ακούσουν τις πατριαρχικές ευχές για μία καλή, ευλογημένη και εποικοδομητική σχολική χρονιά.

Παράλληλα, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ευχήθηκε στην κα. Μπέτα και όλους τους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη στο έργο τους, τονίζοντας ότι το ιεραποστολικό Πατριαρχείο βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των σχολείων της πρεσβυγενούς Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας και ιδιαίτερα των αιγυπτιωτών μαθητών που αποτελούν και το μέλλον της παροικίας.

Ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων στα ελληνικά σχολεία της Αλεξάνδρειας θα τελεστεί τη Δευτέρα το πρωί, 21 Σεπτεμβρίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.