Ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και στεναχωρημένος.

Οι εξελίξεις με την υπόθεση της ΜΚΟ “Κιβωτός του Κόσμου” είναι ραγδαίες, με τις Αρχές να ερευνούν τόσο τα οικονομικά στοιχεία της οργάνωσης όσο και καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ο πατήρ Αντώνιος.

Μετά από τις καταγγελίες, που είδαν τον φως της δημοσιότητας, για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων τροφίμων, ο πατήρ Αντώνιος είχε “εξαφανιστεί”, αποφεύγοντας τις δηλώσεις και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, ωστόσο μετά από πολύ καιρό τελικά “έσπασε” τη σιωπή του για τα όσα ακούγονται σε βάρος του.

Ο πατήρ Αντώνιος, ο οποίος είχε κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος για ασέλγεια, μίλησε στον δημοσιογράφο Άλεξ Στεφανόπουλο, και, όπως μετέδωσε η εκπομπή “Το Πρωινό”, υποστήριξε ότι “δεν πρόδωσε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών“.

Συγκεκριμένα πατέρας Αντώνιος δήλωσε:

“Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι λειτουργός του Υψίστου και είμαι έτοιμος να αποδεχτώ ό,τι ο Θεός επιτρέψει είτε κατά παραχώρηση είτε κατά ευλογία. Μετέχω στο σχέδιο του Θεού ενεργά και για του μυστηρίου της ιεροσύνης και της Χάριτος που μου εκχωρήθηκε κατά την χειροτονία μου και εις διάκονο και εις πρεσβύτερο.

Επομένως, γνωρίζω τη σταυρική και μαρτυρική πορεία προς τον Γολγοθά όπως γνωρίζω με την ίδια βεβαιότητα και το τέλος αυτής της μαρτυρικής πορείας που είναι η ανάσταση και η δήλωση πρώτα ενώπιον του Θεού και ύστερα ενώπιον των ανθρώπων. Η αγωνία μου είναι το μέλλον μόνον αυτών όλων των παιδιών, τα όνειρα, η πορεία και οι ελπίδες τους.

Το μήνυμα που εκπέμπω και επιθυμώ να φτάσει τους Έλληνες πολίτες είναι: Δε σας πρόδωσα! Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας! Δεν πρόδωσα την αγάπη και τον σεβασμό σας! Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη!“.

Ο δημοσιογράφος, στον οποίο μίλησε ο πατήρ Αντώνιος, ανέφερε στην εκπομπή του ANT1 ότι ήταν έξαλλος, καταπονημένος και στεναχωρημένος, ενώ σημείωσε ότι ο ιερέας κρατάει ακόμη τηλεφωνική επαφή με κάποια από τα παιδιά και συνομιλεί μαζί τους στο τηλέφωνο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.