Μητρόπολη Παροναξίας

Την Παρασκευή 23-2-2018, το μεσημέρι μετέβη στην Στέγη Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως “Παναγία η Ελεούσα“ πόλεως Νάξου όπου τέλεσε τον Αγιασμό της επαναλειτουργίας των Γευμάτων Αγάπης, μετά από μία δίμηνη περίπου διακοπή λόγω αναγκαίων έργων ανακαινίσεως του κτιρίου, όπου καθημερινά παρασκευάζεται καλομαγειρεμένο, νόστιμο και ζεστό φαγητό για τους ενδεείς και εμπεριστάτους αδελφούς μας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ετέλεσε την Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών και κήρυξε τον Θείο Λόγο α) στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τριπόδων (Βίβλου) Νάξου και β) στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Νικοδήμου του Αγιορείτου και Νικολάου του Πλανά των Ναξίων πόλεως Νάξου, όπου έχει καθιερωθεί η τέλεση και δεύτερης Ακολουθίας (8:30μ.μ. – 10μ.μ.) για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων.

Εν συνεχεία μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου (παραλίας) πόλεως Νάξου, όπου έψαλε κατά την διάρκεια μικρής αγρυπνίας.

Το Σάββατο 24-2-2018 μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου όπου συμμετείχε συμπροσευχόμενος στην Θεία Λειτουργία και ακολούθως προέστη του Μνημοσύνου των κεκοιμημένων και ιδιαιτέρως του αειμνήστου Στυλιανού Αντωνίου Κονδύλη (τριετές).

Προ της Απολύσεως κήρυξε τον θείο Λόγο και ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες ο Θεός να αναπαύει τους κεκοιμημένους συγγενείς τους “εν σκηναίς Δικαίων και Αγίων “ και να χαρίζει σε όλους μας την ψυχωφελή “μνήμη θανάτου“.

Ο Παροναξίας Καλλίνικος τέλεσε τον Αγιασμό της επαναλειτουργίας των Γευμάτων Αγάπης Ο Παροναξίας Καλλίνικος τέλεσε τον Αγιασμό της επαναλειτουργίας των Γευμάτων Αγάπης

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.