Γράφει η Μητρόπολη Παροναξίας.

Την Πέμπτη 14-6-2018 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέβη στο Φιλώτι όπου και παρακολούθησε την εορταστική εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου Νάξου που έλαβε χώρα στην αυλή του Σχολείου με την ευκαιρία της λήξεως του Σχολικού έτους 2017 – 2018. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Μουσική Παράδοση του τόπου μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς και διδασκάλους εξαίροντας το σπουδαίο και επίπονο έργο τους. Συνεχάρη επίσης με πολύ επαινετικά λόγια δασκάλους, μαθητές και όλους τους συντελεστές της εορτής, ιδιαιτέρως δε τον εξαίρετο και δραστήριο Διευθυντή του Σχολείου κ. Αριστείδη Γρατσία για την άρτια και επιτυχημένη οργάνωση.

Ακολούθως διένειμε όπως κάθε χρόνο τα αναμνηστικά δωράκια στους αποφοίτους της ΣΤ΄ Δημοτικού και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου. Στην εκδήλωση παρέστη και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ, Μανώλης Μαργαρίτης και ο Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Κλουβάτος.

Ο Παροναξίας Καλλίνικος στην εορταστική εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου Νάξου


Ο Παροναξίας Καλλίνικος στην εορταστική εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου Νάξου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.