Μητρόπολη Παροναξίας

Την Τρίτη 16-1-2018 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέβη στον Άγιο Θαλλέλαιο Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού των Εγκαινίων του νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α) “Α.Μ.Ε.Α“ Νάξου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Στη συνέχεια στην ίδια αίθουσα ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε ιδιαιτέρως στο προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά του Κ.Δ.Α. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλης Μαργαρίτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Βαγγέλης Παντελιάς, η κα Μόσχα Βερνίκου Διευθύντρια του Τμήματος Προνοίας του Επαρχείου Νάξου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Α.Μ.Α. Αγίου Θαλλελαίου Νάξου κ. Σταύρος Κουτελιέρης. Επίσης διαβάστηκε χαιρετισμός του Επάρχου Νάξου κ. Ιωάννη Μαργαρίτη.

Ο Παροναξίας Καλλίνικος στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ο Παροναξίας Καλλίνικος στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ο Παροναξίας Καλλίνικος στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.