«Θα σας μνημονεύω στις προσευχές μου για το σημαντικό σας έργο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο Ποντίφικας.

Τις θερμές ευχαριστίες του, μέσω προσωπικής επιστολής, εξέφρασε ο Πάπας Φραγκίσκος προς τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με αφορμή την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα, αλλά και την απονομή του Χρυσού Μεταλλίου της Πόλεως τον Αθηνών, που αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση της πόλης.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ακόμα μια φορά για τη θερμή υποδοχή που μου επιφυλάξατε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής μου όπως και για την ευγενική σας χειρονομία να μου απονείμετε το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών, σε συνέχεια της Λειτουργίας στο Μέγαρο Αθηνών. Μια ευγενική χειρονομία που με τίμησε βαθύτατα» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο Πάπας Φραγκίσκος.

Στην ίδια επιστολή ο Ποντίφικας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον Δήμαρχο Αθηναίων και τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου για τις προσπάθειες που κατέβαλαν σχετικά με την οργάνωση της επίσκεψής του. «Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τα σώματα ασφαλείας και τους πολλούς εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στην Ελλάδα» σημειώνει και καταλήγει λέγοντας «Θα σας μνημονεύω στις προσευχές μου για το σημαντικό σας έργο και εύχομαι εγκάρδια να έχετε εσείς και οι συμπολίτες σας όλες τις ευλογίες του Θεού».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.