Μπήκε στην ζωή μας μέσα από την μικρή οθόνη και έγινε ο δικό μας άνθρωπος. Ο λόγος για τον Κωστή Σαββιδάκη ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του Παπά Γρηγόρη στις Μέλισσες καθηλώνοντας το κοινό ,σ΄ένα σήριαλ που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά της Ελληνικής τηλεόρασης.

Ο ίδιος ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στο www.prismasport.gr και μίλησε τόσο για το πότε και πως ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την υποκριτική ,για την σχέση του Παπά Γρηγόρη με τον Κώστή Σαββιδάκη, για τους ανθρώπους που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα του, για την σχέση του με την Κρήτη , τον αθλητισμό αλλά και αρκετά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Τι σχέση έχει ο Κωστής Σαββιδάκης με τον παπα-Γρήγορη στο Διαφάνι

Ο παπα-Γρήγορης «συγκατοικεί» μαζί μου, και μοιραζόμαστε αρκετά πράγματα τα τελευταία δυο χρόνια. Κατ’ αρχάς το κορμί που φορεί το ράσο – αν δεν ήταν ο παπα-Γρηγόρης δεν υπήρχε περίπτωση να το σηκώσω μόνος μου! Έχετε ακούσει που λένε «βαριά η καλογερική»… ε, αυτό ακριβώς! Μοιραζόμαστε επίσης την φωνή, τις κινήσεις, τις σκέψεις, τα πιστεύω, τον Θεό, τα θαύματα, και άλλα πολλά.

Ο παπα-Γρηγόρης είμαι εγώ – κι εγώ… είμαι ο παπα-Γρηγόρης, με έναν τρόπο.

Μου έχει δώσει πάρα πολλά, κι εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να του δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ. Κι αν με ρωτήσετε ποιος θα είναι στο τέλος ο τυχερός, θα πω με σιγουριά, «ο Κωστής»! Και ευγνωμονώ την Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη που δημιούργησαν αυτόν τον χαρακτήρα και που τον οδηγούν με τέχνη στα στενά και όμορφα δρομάκια του χωριού μας, με την βοήθεια και της συγγραφικής τους ομάδας, – της Βάσιας Καρυτινού και του Θωμά Τσαμπάνη. Ευχαριστώ, επίσης, την Μιράντα Ρωσταντή για την ματιά της ως casting director. Και φυσικά είμαι πανευτυχής που συμμετέχω στο τολμηρό εγχείρημα του Λευτέρη Χαρίτου, που μαζί με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο και τον Σταμάτη Πατρώνη σκηνοθετούν τις «Άγριες Μέλισσες», με τις οποίες μάς υποδέχεστε καθημερινά στα σπίτια σας με εμπιστοσύνη και αγάπη…

3) Ποια θεωρείτε την πιο σπουδαία στιγμή της μέχρι τώρα πορείας σας;

Θα πω, χωρίς δεύτερη σκέψη, ότι η πιο σπουδαία στιγμή της σταδιοδρομίας μου είναι οι «Άγριες Μέλισσες».

Ασφαλώς, όμως, και δεν ακυρώνω καμία δουλειά πριν από αυτό το σήριαλ, και γιατί ήταν όλες τους πολύ σπουδαίες, και επειδή χάρη σε αυτές βρέθηκα τώρα εδώ που βρίσκομαι… στο σήμερα, στο εδώ, και στο τώρα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.