Ι.Μ. ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟΥ

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι το απόγευμα της Κυριακής, 14 Απριλίου 2024, και ώρα 18:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου, θα τελεστεί ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου.
Του Εσπερινού θα ακολουθήσει πνευματική ομιλία υπό του Πανοσ. Ιερομονάχου π. Νίκωνος Αγιορείτου, Γέροντος της Ιεράς Καλύβης Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Σκήτης, με θέμα: «Πνευματική ζωή κατά την παράδοση της Εκκλησίας»

Στους μετέχοντες θα διανεμηθεί η νέα έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως η Κισάμου και Σελίνο με τον τίτλο: «Προσευχής Θησαυρίσματα».

Προσευχητάριο, ιδιαίτερα επιμελημένο, που περιλαμβάνει: Πρωινή Προσευχή, Προσευχές της Τραπέζης, Ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, Μέγα Απόδειπνο, Χαιρετισμούς της Θεοτόκου, Πασχάλιος – Ημερονύκτιος Ακολουθία ως και τις Νηστείες της Εκκλησίας μας.

«Η συμμετοχή μας πλούτος πνευματικός, αναγκαίος για την πορεία μας προς το Πάσχα», καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.