Βοήθεια στους πληγέντες από την ενορία της Αναλήψεως και τον πατήρ Νικόλαο πραγματοποιείτε απο την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές της φονικής πυρκαγιάς.

Όπως μαρτυρούν οι εικόνες εθελόντριες μαγειρεύουν και έχουν μαζέψει τρόφιμα και ρούχα τα οποία θα διατεθούν προς ανακούφιση των θυμάτων της τραγικής πυρκαγιάς.

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως πατήρ Νικόλαος μιλώντας στο protothema.gr υπογράμμισε πως η περιοχή του γεωγραφικά καλύπτετε σε μεγάλο ποσοστό απο τα σημεία που η φωτιά κατέκαψε τα πάντα ενω τόνισε πως θρηνούν και έξι ενορίτες τους.

Η ενορία της Αναλήψεως πιάνει μια έκταση από το Νταού Πεντέλης μέχρι τον Νέο Βουτζά. Η φωτιά ξεκίνησε από κατω από το Μοναστήρι της Νταού και έχει κάψει πολυ μεγάλο ποσοστό της έκτασης της ενορίας μας, δεκάδες σπίτια και θρηνούμε νεκρούς ενορίτες μας. Ακόμα δεν ξέρουμε τον ακριβή αριθμό, σίγουρα όμως ειναι έξι άτομα τα οποία ερχόντουσαν και στο συσσίτιο και τα βοηθούσαμε» είπε μεταξύ άλλων ο πατήρ Νικόλαος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ανέφερε πως τα καταλύματα της ενορίας του θα χρησιμοποιηθούν για οικογένειες και άτομα τα οποία χρειάζονται στέγαση.

«Από την πρώτη στιγμη προσπαθούμε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, έχουν έρθει εθελοντές και μαζεύουμε τρόφιμα και ρούχα ενω έχουμε να διαθέσουμε και καταλύματα προς την διάθεση των ανθρώπων και οικογενειών.

Σε λίγο θα ξεκινήσουμε να μοιράσουμε φαγητό και νερό στους πληγέντες και ότι μπορούμε κάνουμε» υπογράμμισε.

Ο π. Νικόλαος και η ενορία της Αναλήψεως Ραφήνας κοντά τους πληγέντες


Ο π. Νικόλαος και η ενορία της Αναλήψεως Ραφήνας κοντά τους πληγέντες

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.