Ο π. Ιωάννης μίλησε σχετικά με το επεισόδιο που είχε γίνει ανήμερα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος στις 27 Ιουλίου 2021, όταν κάποιος πιστός αντέδρασε σχετικά με τον τρόπο που εκφράστηκε ο ίδιος.

Στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Alpha Tv εμφανίστηκε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Παντελεήμονος στα Πηγαδάκια Ζακύνθου π. Ιωάννης Ιγγλέσης.

Ο π. Ιωάννης μίλησε σχετικά με το επεισόδιο που είχε γίνει ανήμερα της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος στις 27 Ιουλίου 2021, όταν κάποιος πιστός αντέδρασε σχετικά με τον τρόπο που εκφράστηκε ο ίδιος για τους εμβολιασμούς.

Με το που άνοιξε η πλατφόρμα ήμουν από τους πρώτους που έκανα το εμβόλιο. Αν όλοι οι παπάδες έλεγαν τα ίδια θα είχαμε τελειώσει με τον Ιό.

Πολλοί συγχωριανοί είναι αρνητές και λένε πως είναι του εωσφόρου και του αντιχρίστου το εμβόλιο. Είμαι υπέρμαχος της επιστήμης.

Στους πιο διστακτικούς τους θυμίζω την ιστορία με τον Άγιο Νικόλαο που έλεγε καλό είναι να προσεύχεσαι αλλά κύνα και τα χέρια σου για να σωθείς.

Οι αρνητές μου φώναζαν αίσχος αίσχος και ντροπή.

Άλλοι παπάδες μου είπαν γιατι ανακατευεσαι σε αυτήν την ιστορία. Η Εκκλησία μας στήριξε και προτρέπει όλους τους Ιερείς να εμβολιαστούν.

Δεν φοβήθηκα τον αρνητή που φώναξε ένας ήταν μόνο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.