Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019, ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας κ. Γιάννης Καραμανλής, με την ευκαιρία αναλήψεως των νέων καθηκόντων του, συνοδευόμενος από τον Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Γκράνα τέως Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού Καβάλας και από τον Υπασπιστή της διευθύνσεως Αστυνόμο Α΄ κ. Αθανάσιο Κοψίδα.

Ο νέος διευθυντής έτυχε θερμής υποδοχής από το Μη­τρο­πο­λίτη ο οποίος τον συνεχάρη για την προαγωγή του και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ο νέος Διευθυντής ζήτησε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου για το δύσκολο και πολυεύθυνο έργο που αναλαμβάνει, τονίζοντας την ανάγκη συνεργασίας με την τοπική Εκκλησία.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμώς τον κ. Γεώργιο Γκράνα με τον οποίον τυγχάνουν παλαιοί γνώριμοι, για την συνεργασία τους και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και κάθε καλό στον ίδιο και την οικογένεια του. Απαντώντας ο κ. Γκράνας ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση στον Σεβασμιώτατο ώστε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του στην τοπική κοινωνία και στην Εκκλησία του Χριστού.

Τέλος και αφού επί μακρόν συζήτησαν διάφορα θέματα τις τοπικής κοινωνίας ο Σεβασμιώτατος τους δώρισε από μια σειρά των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.