Στον όμορφο χώρο της «Ξενίας» φιλοξενήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 13 Αυγούστου 2019, δύο Αρχιερείς , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βοστώνης κ.Μεθόδιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας και τα στελέχη της Mητροπόλεως που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Cosmos Project.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ανακλήθηκαν και παρουσιάστηκαν, μέσω διαφανειών, οι στιγμές που έζησαν τα στελέχη της Μητρόπολής μας στη μακρινή ήπειρο της Αμερικής, καθώς και η φιλοξενία που προσφέρθηκε από τη Μητρόπολη Νεαπόλεως στα νεαρά στελέχη της Μητρόπολης Βοστόνης στην κατασκήνωση στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Αμφότερα τα στελέχη επέστρεψαν στην πατρίδα τους πιο πλούσια σε εμπειρίες, πιο γεμάτα σε συναισθήματα. Βίωσαν την οικουμενικότητα της Ορθοδοξίας και τη χαρά της πνευματικής συγγένειας.

Ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρνάβας ευχαρίστησε τον άγιο Βοστώνης για την αβραμιαία φιλοξενία που πρόσφερε στα πνευματικά του παιδιά, παρόμοιες ευχαριστίες απεύθυνε και ο Σεβασμιώτατος κ.Μεθόδιος για όσα μεγάλα και όμορφα έζησαν τις μέρες της παραμονής τους στην Ελλάδα τα στελέχη της Μητρόπολής του.


Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.