Γράφει η Μητρόπολη Νεαπόλεως

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στις 6:00 μ.μ. στην Κατακόμβη του Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ευόσμου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Βαρνάβας έκοψε τη Βασιλόπιτα για τις περίπου 300 Εθελόντριες Μαγείρισσες της Διακονίας της Αγάπης του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τις κυρίες για τη Διακονία τους, επανέλαβε τον ενθουσιασμό και την εκτίμησή του για το θαύμα της εποχής της κρίσεως: οι φτωχοί να ταΐζουν τους φτωχότερους.

Ζήτησε από τις κυρίες να μεταφέρουν την ευγνωμοσύνη του στους οικείους τους κι ευλόγησε τα πρόσωπα και τη Διακονία τους για τη νέα χρονιά.

Οι κυρίες, αφού έψαλλαν τα Μεγαλυνάρια της Υπαπαντής, παρέλαβαν το κομμάτι της ευλογημένης Βασιλόπιτας και το ενθύμιό τους.

Και του χρόνου!

Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο πλευρό ανθρώπων που βοηθούν τους αδυνάμους Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο πλευρό ανθρώπων που βοηθούν τους αδυνάμους Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο πλευρό ανθρώπων που βοηθούν τους αδυνάμους Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο πλευρό ανθρώπων που βοηθούν τους αδυνάμους Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο πλευρό ανθρώπων που βοηθούν τους αδυνάμους Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο πλευρό ανθρώπων που βοηθούν τους αδυνάμους Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο πλευρό ανθρώπων που βοηθούν τους αδυνάμους

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.