Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη Νεαπόλεως

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, προς τιμήν του ιερού γεγονότος της Υπαπαντής του Κυρίου τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, το οποίο μάλιστα πανηγυρίζει την ομώνυμη ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί και να υπογραμμισθεί ότι ιερούργησε πολύ κατανυκτικά ο π. Βασίλειος Καλλιακμάνης, o οποίος μάλιστα, στο τέλος, εξέφρασε πολλές ευχαριστίες προς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα για την επάξια συνέχιση και επαύξηση του έργου του μακαριστού κ. Διονυσίου.

Το εσπέρας της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου 2018, στο Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου τελέστηκε Εσπερινός, στον οποίο προσκλήθηκαν και συμμετείχαν όλοι οι νέοι, που διακονούν, από διαφορές θέσεις, στους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως.

Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο Παρεκκλήσι της Υπαπαντής Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο Παρεκκλήσι της Υπαπαντής Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο Παρεκκλήσι της Υπαπαντής Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο Παρεκκλήσι της Υπαπαντής Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο Παρεκκλήσι της Υπαπαντής Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο Παρεκκλήσι της Υπαπαντής Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο Παρεκκλήσι της Υπαπαντής Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στο Παρεκκλήσι της Υπαπαντής

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.