Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη Νεαπόλεως.

Για 14η συνεχή χρονιά στην Αυλή του Παιδικού Σταθμού ΑΝΑΠΝΟΗ του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών μας με την ευκαιρία της λήξης των «μαθημάτων» τους (ο Παιδικός Σταθμός ΑΝΑΠΝΟΗ κλείνει στο τέλος Ιουλίου).

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας και πλήθος γονέων, συγγενών και φίλων των 39 παιδιών μας καμάρωσαν, χάρηκαν, καταχειροκρότησαν τους μικρούς «μαθητές», οι οποίοι με πολύ τέχνη τραγούδησαν, χόρεψαν, απήγγειλαν και μετέδωσαν μηνύματα ζωής και ελπίδας με τη βοήθεια των δασκάλων τους και μετά από πολλές και κοπιαστικές πρόβες.

Ο Σεβασμιώτατος πατέρας μας λίγο πριν απονείμει τα «πτυχία» των «αποφοίτων» και τα ενθύμια των υπολοίπων παιδιών μας ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους συντελεστές της επιτυχούς λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού του σχολικού έτους 2017-2018. Υπενθύμισε ότι δεν είναι τυχαίο που ο Χριστός μας μας καλεί να γίνουμε σαν τα παιδιά, αν θέλουμε να κερδίσουμε τη βασιλεία Του και τόνισε ότι όλα τα παιδιά της Δυτικής Θεσσαλονίκης και τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού ΑΝΑΠΝΟΗ είναι η «χαρά» και το «στεφάνι» του, όπως λέει ο Απόστολος Παύλος για τους Φιλιππησίους.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους – μικρούς και μεγάλους – καλό καλοκαίρι!

Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στην καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού ΑΝΑΠΝΟΗ

Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στην καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού ΑΝΑΠΝΟΗ


Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας στην καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού ΑΝΑΠΝΟΗ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.